Jeg går meget op i at tilpasse mine koncerter til publikum og musikken med formidling alt efter behov. Herunder følger en lille idéliste med otte forskellige idéer til musikoplevelser, jeg kan levere. Derudover er jeg meget åben over for at idéudvikle med mine kunder og mit publikum, så jeg kan sikre dem den bedst tænkelige musikalske oplevelse.

Anledningsbaseret

Disse idéer tager udgangspunkt i særlige anledninger, du ønsker at berige med levende musik.

Gaven til dem, man holder af
Giv dine venner, familie eller andre, du holder af en særlig oplevelse med en koncert med den levende musik med de musikstykker, de holder allermest af. Eller måske musik, som de ikke kender, men som symboliserer jeres relation.

Musik som samlingspunkt
Musik har en helt særlig evne til at forene mennesker. Det kan være, du har ønsker til sange, I skal synge sammen eller selv vil optræde med mig som musikalsk partner og danne et fælles samlingspunkt for dit selskab.

Jubilæer og milepæle
En anden oplagt musikalsk idé er at markere jubilæuer og/eller personlige milepæle med et musikalsk indslag. Det kunne være alt fra et bryllupsjubilæum til en fødselsdag eller måske en markering af andre, relevante milepæle.

Historie- og personbaserede

Disse idéer tager udgangspunkt i historie mere generelt og personer som basis for den musikalske formidling.

Musik gennem tiden
Tag udgangspunkt i en given, historisk periode. Det kunne være alt fra Wienerklassikken til Den Danske Guldalder eller Det Moderne Gennembrud. Jeg skræddersyer et program og en formidling, der vil tage publikum på en spændende rejse, hvor man gennem musikken kan genopleve historien.

Verden grundt
Her kaster jeg publikum ud på en spændende rejse med musik fra mange forskellige områder af verdenen, så publikum får en inspirerende tur rundt og oplever forskellige kulturer gennem musikken.

Fokus på et bestemt sted eller en bestemt person
Her fokuserer jeg på et bestemt geografisk sted eller en bestemt person, som er interessant for publikum og bruger dette som omdrejningspunkt for min musikalske formdiling.

Foredragsbaserede
Disse idéer tager udgangspunkt i foredrag, hvor jeg vil formidle musikkens rolle og belyse den fra sider, der rækker ud over det rent “musikalske.” Her vil den mundtlige formidling spille en vigtig rolle, og det disse konepter vil typisk være en kombination af en koncert og et foredrag.

Musikken som metafor
Musik er gennem tiden også blevet brugt som metafor. Det kan være alt fra tonedigte brugt af romantiske komponister til at helt konkret beskrive en handling – fx inspireret fra et litterært værk – eller senere hen som underlægning til film. Her vil fokus altså være på musikkens evne til at fungere som symbolik, og den mundtlige formidling af spændende eksempler på musikkens metaforer vil udgøre en vigtig del af programmet.

Musikken som identitetsskaber
I tråd med det forudgående punkt har musikken også gennem tiden spillet en vigtig rolle som identitetsskaber – både i forhold til personer, fællesskaber, historiske begivenheder og meget andet, som der vil tages udgangspunkt i. Musik kan også afspejle forskellige kulturer og syn idéer om æstetik, og i mit mit foredrag og koncert kan jeg eksempelvis belyse konkret, hvordan man kan høre dette i forskellige musikstykker.

Koncertoptagelser